Forside / Referencer

referencer

Dette siger vores kunder

Jobadvise er dygtig til at formidle om fleksjob-ordningen og mulighederne for arbejds-giverne - og får dermed lukket flere aftaler om fleksjob og/eller praktik.

Pernille Sederberg, Akomm

Jobadvise har gode kontakter i erhvervslivet og er samtidig ivrige og initiativrige i forhold til at opsøge nye kontakter. De er dygtige til at formidle viden om fleksjobordningen, herunder arbejdsgivernes muligheder for at få det bedste ud af fleksjobreglerne og sikre et godt match mellem fleksjobber og virksomhed.

Kim Overgård, Integro A/S

Vi takker Jobadvise for en god og lærerig dag og ser frem til et godt samarbejde på sigt!

Omar Naimi, NaimiConsult

Var til et spændende arrangement med Hafaz Shah i går, der fortalte hvordan han arbejder med at hjælpe ledige og ledige Fleksjobbere i arbejde igen, bl.a. ved at kontakte arbejdsgiverne direkte og andre metoder. Jeg kan klart anbefale, at Jobcentre eller Anden Aktører benytter sig af Hafaz Shah til at løse op for problematikker fx med tosprogede personer.

Kim Solberg Jørgensen, nyboss.dk

"...der gik ikke engang en halv time, så fik jeg at vide, at der var en jobmulighed"

Haris Hanif

Som tidligere langtidsledig og jobsøgende har jeg kæmpet en hård kamp for at komme tilbage på min hylde. Kampen var lang og hårdt og det eneste hjælp der var at hente var hos jobcenter og ved aktivering. Dette var ikke let og personligt rådgivning føltes det heller ikke. Nu 5 år senere har jeg hørt hvordan Jobadvise arbejder. Det der imponerer mig er, at Jobadvise analysere hver enkelt jobsøgere på baggrund af deres kvlifikationer og ønsker. Jobadvise har bevist at deres netværk er holdbart og de hurtigt kan finde job til jobsøgere. Jeg vil ønske de var stiftet for længe siden for så ville min kamp ikke have været så hårdt. Jeg giver Jobadvise mine varmeste anbefalinger.

Qasam Nazir Ahmad

Jeg deltog i Jobadvises reception den 18. januar 2018, hvor Hafaz Shah holdt et glimrende og inspirerende oplæg om at bruge sit netværk i jobsøgningsprocessen. Han gav konkrete eksempler på, hvordan han selv med stor succes brugte sit netværk, når han skulle hjælpe Jobadvises kandidater i job. Samtidig viste han i praksis - helt genialt - hvordan han havde trænet sine ledige kandidater i at netværke. Da Hafaz var færdig med sit oplæg inviterede han til at alle gæster kunne netværke. Her sprang kandidaterne op af stolene og tog fat i de virksomhedsrepræsentanter, der var til stede ved receptionen - og der blev skabt gode kontakter og aftalt jobsamtaler. Så vi oplevede på flere niveauer, hvordan netværk kan fungere rigtig godt i jobsøgningsprocessen. Jeg kan klart anbefale Hafaz Shah som oplægsholder til at få sat gang i brug af netværk i jobsøgningsprocessen - han får på bedste vis sat folk i sving.

Pernille Sederberg, akomm

Jeg har været til en spændende Jobadvise reception med Hafaz Shah, hvor Hafaz fortalte, hvordan han arbejder med at hjælpe unge ledige og ledige Fleksjobbere i arbejde igen, bl.a. ved at kontakte sit store netværk af arbejdsgivere og andre aktører. Jeg kan kun anbefale, at Jobcentre eller Anden Aktører benytter sig af Hafaz Shah/ Jobadvise.

Aida Houssan

Jobadvise har gode kontakter i erhvervslivet og er samtidig ivrige og initiativrige i forhold til at opsøge nye kontakter...
Kim Overgård, Integro A/S
Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig Kontakt