Forside / Medarbejdere

medarbejdere

Team og samarbejdspartnere

Vores dedikerede konsulenter har flere års erfaring inden for deres felter i rekrutteringsbranchen, med styrke og rødder i bl.a. jobcentre og salgsbranchen.

Hafaz Shah

Hafaz har siden 2007 arbejdet som virksomhedskonsulent indenfor forskellige organisationer samt private aktører i beskæftigelsesindsatsen. Hafaz benytter sig af sit store netværk i erhvervslivet, og er opsøgende i forhold til nye kontakter. Hafaz’ speciale er fleksjobområdet, hvor han er god til at komme i dialog med arbejdsgiverne, således at såvel arbejdstager og arbejdsgiver får det bedste match.

Hafaz Shah

Virksomhedskonsulent, mentor og daglig leder

+45 2679 3998 hafaz@jobadvise.dk

Peter Jørgensen

Peter har fra 1999-2008 været direktør for Huset Venture, i denne periode har arbejdet med bl.a. disse projekter: Chance for revanche(2002), Vejen tilbage(2003), Fleksicurity(2006). Valget på Peter er faldet fordi han kender til både det rummelige arbejdsmarked og det at skabe kontakt til kunder og har et stort netværk i Århus. Han vil derfor være en af vores stærke medarbejdere i Århus. Vi har set hvad han har formået at skabe før han blev en del af Jobadvise.

Peter Jørgensen

Freelance konsulent

+45 2112 3360 peter@jobadvise.dk

Kim Soelberg Jørgensen

Kim Soelberg Jørgensen, er CEO for Socialeer Group, www.socialeer.dk – hvor han beskæftiger sig med jobannoncer på www.nyboss.dk, LinkedIn kurser og opbygning af skarpe LinkedIn profiler samt outplacement ved Jobbers, www.jobbers.xyz. Her har de 69% succes med at få ledige i arbejde.

Kim Soelberg Jørgensen

CEO for Socialeer Group

+45 2670 2570 kim@socialeer.dk

Simon Laustsen

Simon er uddannet webudvikler med speciale i front-end udvikling. Simon står for den daglige drift og vedligeholdelse af vores hjemmeside samt sociale medier.

Simon Laustsen

Freelance webudvikler

simon@laustsen.net

Jobadvise har gode kontakter i erhvervslivet og er samtidig ivrige og initiativrige i forhold til at opsøge nye kontakter...
Kim Overgård, Integro A/S
Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig Kontakt